Værktøjsfremstilling

Fremstilling af værktøjer

prototype- og værktøjsfremstilling til alle industrier 

Værktøjsfremstilling med CNC-fræsning

Skal du have udviklet, designet, konstrueret og produceret selv teknisk krævende værktøjer, sprøjtestøbeforme, finmekanik og prototyper, så er vi din innovative specialist i værktøjsfremstilling.

Vi går ikke af vejen for selv de sværeste og mest komplicerede udfordringer.

Vores erfarne værktøjsmagere udvikler og producerer højtydende præcisionsværktøjer i høj kvalitet, som sikrer høj oppetid og lang levetid.

Problemløsning

Vi tager altid mod en udfordring!

Hvis du har meget komplicerede emner, eller savner du sparring på en vanskellig problemstilling, finder vi en løsning og producerer den på vores produktionsanlæg med tolerancer helt ned til nogle få my.

Værktøjsfremstilling med ny teknologi

Uanset dine krav, finder vi den bedste løsning!

Vi investerer løbende i ny teknologi og maskiner for at kunne levere de mest optimale løsninger, ligesom vi konstant vedligeholder vores kompetencer og specialer.

Vi er din sparringspartner hele vejen fra den første idé til din produktion kører.

Service og vedligehold

Trænger dine værktøjer til service og vedligehold, justering eller opgradering, så klarer vi også det – uanset om vi har produceret værktøjet eller ej.

Vores service- og montageafdeling har mange års erfaring i at servicere, vedligeholde og opgradere brugte værktøjer, så de kan fortsætte med at levere toppræstationer i dine maskiner.

Kvalitetskontrol

Projekter, som er færdiggjort hos Uni-Technology, bliver løbende kontrolleret gennem opmåling og inspektioner.

Klik på knappen her under for at læse mere eller tag et kig på vores maskinpark, som sikrer dig præcisionsværktøjer med lang levetid.

Kontakt os!

Vi hjælper dig med at skabe løsninger, der forbedrer din virksomhed.

Salg, udvikling og produktion

Vi tilbyder: